maandag 11 augustus 2014

Zomerfeestje in de tuin

Het is zomer! De vakanties lopen voor sommige regio’s zo zoetjes aan op hun einde, maar het mooie weer – vooral in de middag en avonduren – vraagt gewoon om een gezellig feestje. Vier de zomer, trommel vrienden, familie of de buren op en geniet van een heerlijke middag of avond, gewoon in de achtertuin, op het balkon of het dakterras.


Zomerthema
Een zomerfeestje mag best een zomers thema hebben. Tover de tuin of het terras eens om tot een tropisch paradijs, met bloemenguirlandes en kralengordijnen. Decoreer met verse ananassen, kokosnoten en natuurlijk een opblaaszwembad. Zelfs als je er niet in kunt zwemmen, kun je wel doen of het een poolparty is. Stel een zomerse playlist samen, hang gezellig lampionnetjes op en schenk cocktails met een tropisch parapluutje erin. Denk zon, zee, strand en maak er samen met je creativiteit iets leuks van.

Goede voorbereiding
Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat je alles op tijd in huis hebt qua decoraties, zodat je een spontaan feest kunt geven op het moment dat het mooi weer is. Uiteraard haal je pas vlees, vis en groente voor de barbecue of de hapjes in huis als je zeker weet dat je (on)geplande doorgaat. Het is ook verstandig om ervoor te zorgen dat je – mocht het onverhoopt gaan regenen – het feestje naar binnen kan halen.

De zomer is zo voorbij! Maak er nog even een lekker feestje van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.