vrijdag 8 augustus 2014

Musthaves voor een dagje uit

Ik heb al mogen genieten van diverse Zomeravonden in de dierentuin en er zijn nog zoveel andere leuke vakantieuitjes te doen de komende weken. Ga je wel goed voorbereid, maar fashionable, op pad? Want naast de zomerse musthaves, zoals een pet en zonbescherming, zijn er ook nog andere musthaves voor een dagje uit. En dat kan best modieus zijn, met een leuke animal print bijvoorbeeld of een hippe multicolor tas. (foto achtergrond: Dierenpark Emmen, Berry de Nijs)


Handige, hippe tas
Of je nu een fietstocht gaat maken of een dagje in de Efteling spendeert: een goede tas is echt een musthave. Vrouwen kunnen nu eenmaal niet zonder tas en laten we eerlijk zijn: als wij het niet bij ons hebben, dan staat iedereen raar te kijken. Kies een stevige tas die tegen een stootje en de wild waterbaan kan en je spulletjes (uiteraard een fotocamera of mobiele telefoon) beschermt. Voor een dagje uit is een rugtas aan te raden, want dat draagt makkelijk. Je tas mag natuurlijk hip en trendy zijn, maar je oude vertrouwde rugtas mag natuurlijk ook.

Waterfles
Op warme dagen is het belangrijk om veel water te drinken. Je kunt natuurlijk een flesje Spa blauw, Sourcy of Chaudfontaine kopen, maar als je een mooie sportfles of veldfles hebt met drinkdop is dat natuurlijk wel zo makkelijk. Bijvoorbeeld de aluminium flessen van SIGG (in vele trendy, hippe en klassieke uitvoeringen), de bekende Dopper (verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren) of de opvouwbare Aquatina (handig, want je kunt het makkelijk overal mee naar toe nemen).

Stevige schoenen of sandalen
Een dagje dierentuin, pretpark of natuur doe je natuurlijk niet op je hippe hakken – alhoewel, ik zie vaak meiden en vrouwen die op hoge hakken door DierenPark Amersfoort heen stappen – die je voor het uitgaan, college of kantoor reserveert. Een dagje lekker weg betekent ook dat je voor comfortabel schoeisel kiest. En dat kan ook heel trendy zijn. Echte dagje uit-schoenen zijn stevige sandalen en hippe sneakers. Uiteraard in je favoriete bij je outfit passende kleur.

Comfortabel & modieus
Eigenlijk geldt comfortabel en modieus ook voor je outfit. Een korte broek met trendy topje of legging met een tuniek zit niet alleen lekker, je beweegt je er ook comfortabel in. Dat is wel zo fijn als je in de rij staat voor een attractie.

Waterproof
Ga je naar een park met veel water of weet je zeker dat je heel erg veel gaat lachen, totdat de tranen over je wangen lopen? Met Waterproof make-up ben jij op alles voorbereid. En tot slot, een echte modieuze musthave: je glimlach. Die is altijd waterproof en modieus. Dus: smile!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.