donderdag 7 augustus 2014

Haring met muisjes in Dolfinarium

Hieperdepiep Hoera! Dolfijn Nalu is vanmorgen in de loop van de ochtend bevallen van een gezond kalf in Dolfinarium . Om 9:14 uur zag de kleine het levenslicht. Het was nog even spannend, want het kalf is met het snuitje eerst geboren. Net als Spetter overigens en het kalfje in Boudewijn SeaPark vorige maand. (foto: Paulien Bunskoek, Dolfinarium)


Ervaren mama
Een kopbevalling is risicovol omdat er een kans bestaat dat het jong tijdens de bevalling verdrinkt. Maar mama Nalu duwde haar tweede kind (in 2011 kreeg zij de gezonde Makai) snel naar boven waardoor het zijn of haar eerste teug zuurstof kon nemen. Mama en kalf maken het goed en je mag op kraamvisite komen. Volg hierbij wel de instructies op van de verzorgers: de eerste periode moet de kleine nog veel wennen, vooral aan kijkende mensen voor het glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.