vrijdag 18 juli 2014

Trend edition: essence Wave Goddess

Het koraalroze van de schelpen steekt scherp maar lieflijk af tegen het parelwitte zand. Lichtblauwe golven met witte schuimkopjes rollen gemoedelijk over elkaar heen in de branding. Het diepe blauw van de zee lonkt haar, terwijl de zilte zeewind met haar lokken speelt, ze voorzichtig dwingt tot volle slagen en meer volume. Ze loopt het water in, surfplank onder haar arm, haar hippe koraal met geel gekleurde bikini steekt fel af tegen haar door de zon gekuste huid. ‘Aloha,’ fluistert ze tegen het koele blauw van de oceaan. Ze dobbert wat op de golven, wachtend op die perfecte golf die haar mee zal voeren terug naar het strand. Pas dan zal ze zich een godin van de golven wanen…


Het trendy make-up merk essence ving de essentie van de surfer girl in een hippe trend editie vol koraal, knalgeel, body- en nailtattoos en vooral prachtig, zomers blauw. Een echte musthave is de zoutwater spray voor het effect van een dag aan zee in je haar. Voel je een godin van de golven, zelfs als je niet gaat surfen of afreist naar een tropische bestemming!



Een greep uit het assortiment Wave Goddess: verkrijgbaar in de maanden juli en augustus bij Kruidvat. Op=op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.