donderdag 5 juni 2014

Ben jij klaar voor het WK?

De uitzwaaiwedstrijd van gisteravond tegen Wales was misschien niet bijster spectaculair, maar wel effectief voor het uittesten van het systeem van Louis van Gaal. Hopelijk blijft dit systeem lopen en gooien we hoge ogen wanneer we volgende week vrijdag voor het ‘echie’ aan de slag gaan tegen Spanje. Tijd dus om voorbereidingen te treffen en jezelf WK-proof te maken, want of je nu van voetbal houdt of niet, een oranje feestje sla je toch niet af?


Vlaggenjurkjes & onesies
Bij iedere kledingwinkel, drogisterij of woonwarenhuis kun je wel leuke oranje kleding kopen. Zo heeft het Kruidvat vlaggenponcho’s, biedt Zeeman een wikkeljurkje in onze nationale kleuren aan en kun je bij de Hema grappige onesies kopen in oranje met het getal 14 erop. Maar je kunt ook het oranje Bavaria jurkje (met dit jaar een vrolijke bloemenprint) of het Heineken Sambashirt aanschaffen via de aankoop van een kratje bier. Natuurlijk mag je ook gewoon je WK of EK shirt of jurkje van een paar jaar geleden aan. Als het maar oranje is! Of maak het zelf op Spreadshirt.nl. In de WK collectie vind je al veel leuke voorbeelden (zoals op de foto), maar je kunt ook je eigen shirt of jurkje ontwerpen. Dat is niet alleen leuk, maar ook pas echt bijzonder!

Limited Edition: Get ready!
Veel kleding voor het WK wordt in gelimiteerde opgave uitgebracht (zoals de kleding van de diverse sponsors). Maar ook Adidas brengt een limited edition verzorgingslijn voor heren uit, geheel in WK sferen natuurlijk. Get ready! heet het en bestaat uit eau de toilette, after shave, deodorant en douchegel. Verpakt in een frisse, energieke verpakking in de kleuren van Brazilië, vind je een passievolle geur vol exotische fruitgeuren (onder meer mandarijn en ananas), salie en lavendel, maar ook patchoeli en cederhout. Zinnenprikkelend, sensationeel en heet als het land waar er binnenkort gevoetbald wordt. De geur is zonnig en zomers en dat past weer goed bij zijn oranje WK shirt!

HUP Holland hup!
Als het aan essence ligt gaan we het WK gewoon winnen! Het hippe make-up merk heeft er de volste vertrouwen in en introduceert speciaal voor het WK een limited edition Hup Holland Hup lijn. Uiteraard met rood (topscorers), wit (hattrick) en blauwe (Wilhelmus van Nassouwe) nagellak. Samen met de fanstickers kun je interessante en vooral leuk nailart maken. Versier je haar met leuke accessoires en draag het voetbalarmbandje als een talisman bij je. En wat dacht je van de extra coole nepwimpers (met voetbal en sterretjes!). Tijdens het feesten kun je je handen opfrissen met de reinigende handgel. En vergeet de fanstick niet! Hiermee zet je in een handomdraai leuke vlaggetjes op je wangen, armen, benen, voorhoofd… eigenlijk waar jij maar wilt. Laat het WK feestje maar beginnen! (producten op de foto zijn niet op schaal afgebeeld).

Lekker snacken!
Steek de barbecue maar aan, want het Nederlands elftal zal vaak onder etenstijd aan de bal moeten. Geen zin om te barbecueën en staat de standaard bitterbal je ook niet echt aan? Neem dan eens een ander balletje. Bria Caribbean Food presenteert de Brulballetjes! Heerlijk, zonnige kaasballetjes met pittige peper, waardoor je bij ieder doelpunt goed bij stem bent om het te vieren. Of kies voor een assortiment aan bijzondere hapjes uit de frituur waarmee je ook nog eens een goed doel steunt. De SnacksMix Horeca van The World Musician Foundation. Deze bijzondere mix van zonnige Caribbean hapjes zijn niet alleen ontzettend lekker, je steunt met de aankoop ook muzikale projecten! Check de website of de Facebook pagina voor meer details. (foto boven: de Brulballetjes, onder de TWM SnacksMix Horeca)



Stijlvol drankje
Als je dan toch stijlvol aan het snacken bent, neem dan ook eens een stijlvol oranje drankje. Natuurlijk mag je lekker een flesje bier of rosé op tafel zetten, maar Berentzen Oranje Korn is natuurlijk ook een aanrader. Deze apfelkorn is verrijkt met de zoete smaak van sinaasappels, waardoor er een bijzonder aangenaam drankje ontstaat. Lekker fris en heerlijk zomers, ideaal voor het WK. Mix het eens met 7up of Crystal Clear voor een extra frisse, zomerse cocktail. Dat wordt genieten!

En of we nu Wereld Kampioen gaan worden of niet, ik sta achter onze jongens! Het gaat spannend worden, maar ik heb er nu al zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.