donderdag 8 mei 2014

Moederdag! Verras mama met een bijzonder cadeau

Zondag 11 mei is het Moederdag en dan is het tijd om je (schoon)moeder eens lekker in het zonnetje te zetten. Natuurlijk geef je een mooi bosje bloemen en maak je mama extra blij met een (zelfgemaakt) cadeautje. Ga eens samen met moeders en dochters een high tea doen in een restaurant. Of zet het hele gezin (inclusief je eigen moeder en schoonmoeder) in de auto en ga op pad. Heel veel dierenparken en andere bezienswaardigheden zetten namelijk voor moeders de poorten open. Dat betekent gratis entree voor mama! Op de websites van je favoriete uitjes kun je de Moederdag acties en de bijbehorende voorwaarden bekijken. Ik zet er een paar voor je op een rijtje.


Ontbijten aan de Savanne
Je moet er wel even voor reserveren, maar in Dierenpark Emmen kun je lekker ontbijten. Het ontbijt vindt plaats van 9:00 tot 10:30 uur waarna je ziet hoe de dieren van de savanne ’s morgens hun verblijf in gaan. Daarna mag je lekker samen bij de moeders in de dierentuin gaan kijken. Zoals naar mama Tia en haar vier inmiddels een jaar oude welpjes en de kleine pasgeboren impala’s en hun mama’s. Of ga even buurten bij de gezellige olifantenfamilie. (foto: Berry de Nijs)

Brunchen tussen de vlinders
Moederdag is verwendag! Daarom kun je voor je moeder, oma of als aanstaande mama op gratis entree rekenen tot de jungletuinen van de gratis entree tot de jungletuinen van de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Het Leukste Uitje van Flevoland biedt je verschillende mogelijkheden om moeders in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld een heerlijke brunch in het serre-restaurant, een manicurebehandeling in de Maleisische tuin (incl. handboeket) of leg deze avontuurlijke dag vast met een gratis foto in de Vlinder Vallei waarin meer dan 2000 tropische vlinders vliegen. Vooraf reserveren is een must. Meer hierover vind je uiteraard op Orchideeenhoeve.nl. (foto: Orchideeën Hoeve)

High tea in de tropen
Berkenhof’s Tropical Zoo in Kwadendamme (Leukste Uitje van Zeeland) biedt een bijzondere, en zeer smakelijke, high tea voor alle mama’s. Rond 13:00 uur word je verwacht in het restaurant waar een welkomstcocktail op je staat te wachten. Vervolgens zal vanaf 13:30 uur het high tea buffet worden geopend. Natuurlijk kun je de hele dag in de Tropical zoo zelf terecht. De plek voor kinderen om heerlijk te spelen en samen te genieten van een prachtige dag. Reserveren is ook hier noodzakelijk. Op de website vind je hier alle informatie voor. (foto: Berkenhof’s Tropical Zoo)

Gratis dagje onder water
Samen op ontdekkingsreis langs de sterren van de zee. Dat is pas een mooi cadeau voor mama. En dat is dichterbij dan je denkt, want de dolfijnen, walrussen, bruinvissen, zeeleeuwen, roggen en heel veel andere dieren zitten op Moederdag speciaal op alle mama’s te wachten. Dolfinarium in Harderwijk laat mama op Moederdag gratis naar binnen. Hiervoor heb je een voucher nodig die je via de website kunt downloaden. Geniet van een prachtige dag boven en onder water. (foto: Berry de Nijs)

Zoete moeders
Is je moeder een echte zoetekauw, maar wil je eens met wat originelers aankomen dan een doos Merci? Kijk dan eens in de webshop van Marcipano.nl. Marcipano is een geheel nieuw, heerlijk product en bestaat uit smeerbare (!) marsepein. Je kunt er cakes mee versieren, maar ook als dip gebruiken voor aardbeien. En wat dacht je van koekjes met een laagje marsepein… er is heel veel mogelijk. Er zijn veel verschillende lekkere smaken. Speciaal voor Moederdag stelde Marcipano verschillende pakketjes samen, waaronder een pakketje vol Liefde (met een potje marsepein waar je spontaan verliefd op wordt)… (foto: Berry de Nijs)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.