vrijdag 16 mei 2014

Juweeltjes aan je voeten

Het mooie weer komt er aan! Vandaag was het al genieten van een heerlijk zonnetje en de stralen zullen de komende dagen ook de aarde bereiken. Heerlijk! Schop die dichte schoenen uit en bevrijd je voeten van sokken en pantykousjes, want het is tijd voor sandaaltjes. Vergeet niet je voeten lekker te verzorgen en kies een paar mooie sandaaltjes uit om ze in te showen.



Trend: edelsteentjes
Met de verschillende pastel, Aztek en jungletrends zien we bij de sandaaltjes en slippers veel metallic accenten en vooral glinsterende steentjes terug. Van de sandaaltjes van Axi schoen tot Zign: iedereen versierd flipflops en sandalen (al dan niet met sleehak of hak) met mooie kralen, edelsteentjes en metallic leer. De sandalen en slippers vormen zo echte juweeltjes voor aan je voeten.

Kans op blaren
Wanneer je wisselt van gewone schoenen naar sandaaltjes en slippers met verschillende bandjes en gespjes, is de kans op het lopen van blaren groter. Ook omdat je ineens op blote voeten loopt. Beperk de kans op blaren door Hansaplast anti-blaren gel te gebruiken. De huid wordt hier gladder van, waardoor de wrijving tussen de voet en je schoenen een stuk minder groot wordt. Toch een blaar gelopen? Kies dan voor een speciale blarenpleister die de druk vermindert tussen je schoen en je voet of verwissel van slippers of sandaaltjes.

Leuk kleurtje
Heb je een paar mooie sandaaltjes uitgekozen om te dragen, lak dan eens je teennagels in dezelfde kleur als de steentjes of de sandaaltjes zelf. Zo maak je van schoenen en teennagels een mooi geheel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.