vrijdag 21 februari 2014

Trendy nailart: snoepkleurtjes op je nagels

De nieuwe lentetrends worden zo links en rechts al gespot! Zowel qua kleding en accessoires als make-up natuurlijk. Nagels zullen ook dit jaar weer heel erg in de belangstelling komen te staan. En of je nu je nagels één kleur geeft of juist allemaal een ander kleurtje: je kunt met je nagels een statement maken. Helemaal als je een beetje handig bent met een dotting tool, sjabloontjes, stempels of een nail liner. Helemaal in deze lente zijn pastels en snoepkleurtjes. Ook voor je nagels! Je zou er bijna op gaan bijten (niet doen hoor!).


Snoeperig Miss Sporty
Miss Sporty brengt speciaal voor de lente van 2014 vijf heerlijke nagellakjes uit. Knallend magenta, vurig oranje, zacht zalmroze, rijk turquoise en snoeperig mintgroen vormen de collectie die je gewoon wilt dragen. Leuk om met nailart samen te combineren, maar ook zeer vrolijk om je nagels gewoon mee te lakken. Maar je mag ze natuurlijk ook alle vijf tegelijkertijd dragen. De lakjes hebben een speciale antichip formule en houden tot tien dagen. Dankzij de maxibrush kun je al je nagels makkelijk en snel lakken.


5 op een rij: de snoeperige kleurtjes van Miss Sporty

Sophisticated Rimmel
Rimmel London biedt twee verschillende trends voor de komende lente. De één is sophisticated, zoals Hollywood en bestaat uit het lichtgouden Frankie, My dear of de diepblauwe Johnny Be Good, een rode lipstick (kleur: Alarm) en de oudroze tint Vinyl Gloss genaamd Snog. De andere trend is extravagant en verleidelijk met de lavendel paarse Seduce nagellak (aanbevolen door Kate Moss zelf) en de knalroze Vinyl Lipgloss met de verleidelijke naam Pin Up. Oe la la! En wat dacht je van de vierde Salon Pro Lycra nagellak in de kleur Nymph (ook verleidelijk en aanbevolen door Kate)? Een heerlijk snoeperig (maar sexy) turquoise. De Salon Pro Lycra nagellak is langhoudend en brengt heel makkelijk aan op je nagels.


Dotted nailart van goud en glanzend blauw – de hele lente collectie van Rimmel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.