woensdag 5 februari 2014

Liefdesbankjes & pandabeertjes

Love is in the air! En dat is niet zo gek, want volgende week vrijdag is het alweer Valentijnsdag. De dag dat geliefden een beetje extra aandacht aan elkaar mogen schenken. Maar ook de dag dat je een vriendschap mag versterken (want dat is ook liefde) of je geheime liefde de eh… liefde mag verklaren. En dat doe je natuurlijk op een bijzondere manier. Misschien is een van deze suggesties wel iets voor jou.



Liefdesbankjes in de dierentuin
Wist je dat veel geliefden een uitje naar de dierentuin kiezen voor een heel romantische date of dagje uit? Om die reden kun je deze Valentijnsdag een liefdesbankje reserveren in Dierenpark Amersfoort. De 65-jarige dierentuin biedt voor het eerst iedereen de gelegenheid om een persoonlijk bankje bij je favoriete dieren te reserveren. Na de romantische ontmoeting op het bankje krijg je een Tour l’Amour door het park langs de meest romantische plekjes van het park. Het allerleukste is dat je je (geheime) liefde echt kunt verrassen, want zodra jij het bankje hebt gereserveerd wordt je geliefde door Dierenpark Amersfoort uitgenodigd naar het park te komen. Deze bijzondere date voor twee kun je boeken voor het speciale Valentijnstarief van € 14,- via de website. (foto: Dierenpark Amersfoort)

Adopteer een Panda
Valentijnsdag is bij uitstek een dag om je van je meest knuffelbare kant te laten zien. Daarom geven veel geliefden elkaar knuffelbeertjes. Geef dit jaar eens een extra bijzonder knuffelbeertje: een panda. De panda is een bedreigde diersoort die wel wat extra liefde kan gebruiken. Via het adopteer een dier programma van het Wereld Natuur Fonds kun je symbolisch een pandabeer adopteren. Natuurlijk kies je voor de adoptievariant met lieve pandaknuffel, zodat je die met Valentijn aan je geliefde kunt geven. Of kies een van de andere schattige knuffels, zoals de ijsbeer, tijger, dolfijn, olifant, gorilla of neushoorn. (foto panda: Juha Soininen/ foto pandabeertje: WNF)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.