vrijdag 28 februari 2014

Lente & zomer trend: laat je mascara zien

We gaan terug naar de Jaren 80! De tijd waar de popcultuur echt van je beeldscherm afspatte, omdat de kleuren intens en fel waren en mascara mocht worden gezien! De trend voor de komende lente en zomer, volgens make-up artist Kirsten Pigott. Zij creëerde verschillende looks voor de komende lente en zomer, samen met de mooiste make-up van Rimmel London. Wat vooral opviel is de mascara. Dit seizoen mag je mascara echt gezien worden!


Build it up
Het draait allemaal om de ogen en om je ogen net dat beetje meer ‘oomph’ te geven, heb je een goede eyeliner nodig (Rimmel London raadt de eyeliners van Scandeleyes aan) en een mascara die je een intense oogopslag geeft. De tip van Kirsten: bouw het op. Breng eerst één laagje aan vanaf de wimperwortels tot de puntjes. Laat drogen en breng een nieuwe laag aan. Hoe meer laagjes, des te intenser het wordt! Overigens kun je op deze manier ook van je overdag naar avond look switchen.

Overigens is dit slechts één van de nieuwe trends die we van Rimmel London mogen gaan verwachten voor de lente en zomer. Tijdens een presentatie van Kirsten en Rimmel in Foam Fotografie Museum in Amsterdam kwamen er nog een paar heel leuke producten voorbij. Hou daarom de komende weken deze website in de gaten, want uiteraard ga ik daar nog veel meer over vertellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.