dinsdag 28 januari 2014

NYC: bruisende kleuren voor Big City Girls

New York, a city so great they named it twice. Een veelbezongen stad ook, want zowel Frank Sinatra’s New York, New York als Alicia Keys’ Empire State of Mind bejubelen deze bruisende stad. Net als veel andere artiesten. New York bruist, de stad slaapt nooit, want er is altijd wel wat gaande. Overdag gaat men naar het werk, met de koffiemok in de hand, ’s avonds is het tijd om te stappen en hippe cocktails te drinken. En een klein beetje van die hippe, bruisende stad is gevangen in de kleurrijke make-up van NYC (New York Color).



Cocktail van kleur
Tijdens een persevent op grote hoogte vanaf Floor 17 van het Ramada hotel in Amsterdam (ook zo’n stad die nauwelijks slaapt) werden de nieuwe NYC producten op smakelijke wijze gepresenteerd. De heerlijke City Proof Twistable Intense Lip Color potloden is een moderne variant van een gewone lipstick. Makkelijk mee te nemen en heerlijk om te dragen. De lipstick voelt namelijk als een lipbalsem. De kleuren lijken een stuk intenser in het potlood, maar ze geven je lippen een prachtige zachte kleur en glans. De 7 kleuren zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en hebben inspirerende namen, zoals South Ferry Berry (zie foto), Ballroom Blush, Metropolitan Mauve, Canal St. Coral, Park Slope Peach, Granmercy Park Plum en Riverside Rose.

Intens zwart voor een avondje stappen
Wil je een statement maken met je ogen? De nieuwste mascara uit de Big Bold-lijn geeft je gegarandeerd tot 24 uur lang een intense oogopslag met prachtig zwarte, volle wimpers. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar een zwarte eyeliner aan te brengen samen met deze mascara, je favoriete cocktailjurkje aan te trekken en in een yellow cab te stappen op weg naar een hippe cocktailbar.

New York Color Cocktail
Om de introductie van deze producten te vieren, werd er een speciale cocktail geserveerd: de NYC Cocktail, uiteraard in de kleuren van NYC: blauw, geel en een intens roze. Hip, happening en vooral erg lekker. Helemaal in combinatie met de ambachtelijke frietjes en mini-hamburger in New York style. Heerlijk! En de cocktail? Die is heel eenvoudig te maken:

Ingrediënten & Benodigdheden
15 ml Blue Curaçao / 15 ml Parfait Amour / 15 ml suikerwater / 15 ml citroensap / jus d’orange / ijsblokjes / cocktailshaker / glas / hibiscusbloem en rietje als garnering

Bereiden
Voeg de Blue Curaçao, Parfait Amour, suikerwater en citroensap in de shaker. Schud een aantal keer goed door. Vul het glas met ijs en giet de inhoud van de shaker er over heen. Top de cocktail af met jus d’orange en garneer met de hibiscusbloem en rietjes. Drink smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.