vrijdag 22 november 2013

Stijliconen: Adam Levine & Behati Prinsloo

Veel mensen zagen het niet aankomen toen Adam Levine zijn vriendin Behati Prinsloo afgelopen juni ten huwelijk vroeg, maar de blijdschap bij velen was groot. Adam en Behati (liefkozend ook Bee genoemd) vormen namelijk een gek, liefdevol en vooral stijlvol paar. Twee bijzondere, getalenteerde, mooie mensen die ook nog eens een zeer goede smaak hebben wat kleding en casual stijl betreft. Daarom vandaag een ode aan twee stijliconen met een eigen kledinglijn. (foto: op de set van Can A Song Save Your Life bracht Behati Adam een onverwacht bezoek, terwijl ze zijn overhemd draagt)



Behati Prinsloo: een echt (b)engeltje
Ze is pas 24, maar heeft al een heel imposante carrière op haar naam staan – en deze is nog lang niet voorbij. Ze is geboren in Grootfontein, Namibië en ontdekt op vakantie in Kaapstad. In 2008 werd ze het gezicht van het Victoria’s Secret sub-label PINK en werd in 2009 een echte Victoria’s Secret Angel. Ook is ze het gezicht van het Australische badkledingmerk Seafolly. Daarnaast siert ze menig magazine cover, zoals Vogue, Elle, GQ, I-D en de Nederlandse uitgave van L’Officiel. In haar vrije tijd staat ze bekend om haar eigenwijze casual, no-nonsense stijl, maar zodra ze aan het werk is of een party bezoekt (al dan niet met Adam aan haar zijde) tovert ze zichzelf moeiteloos om tot een elegante, sexy lady. Haar coole, rock & roll vibe heeft ze samen met het merk THVM (This Here Very Moment) vereeuwigd in een denim en T-shirt lijn die haar gevoel voor stijl perfect weerspiegelt. (foto: Behati op stap in LA, uiteraard met haar favoriete hoed)


Behati met de grootste vleugels tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2013 (deze wordt vanaf december uitgezonden) / De coole, casual rock & roll look van Behati & THVM / Het levende bewijs dat schattig en stoer moeiteloos samen kunnen gaan

Adam Levine: meest sexy man op aarde
Hij is de zanger van Maroon 5, coach bij The Voice in Amerika, pas 34 jaren jong en afgelopen week werd hij door People’s Choice magazine uitgeroepen tot Sexiest Man Alive. Geen nieuws voor de fans, maar wel een hele eer – zo zegt de zanger zelf. Hoewel de meeste fans hem ook graag zonder kleding zien (want hij kan het dankzij zijn yoga regime heel goed hebben) om zijn tattoos en lijf te bewonderen, zijn deze fans ook gek op zijn kleding keus. Adam Levine heeft een geheel eigen, vooral casual stijl die hij moeiteloos verruilt voor een sexy pak met stropdas. Toch zien we hem het vaakst in een spijkerbroek gecombineerd met een simpel T-shirt, zowel tijdens optredens als zanger van Maroon 5 als coach bij The Voice. Hoewel hij bekend staat als een rebel binnen de muziekindustrie is hij toch zeer geliefd. Daarnaast weet hij zich moeiteloos te onderscheiden met zijn eigen, unieke stijl. Parfumlijn? No way! was zijn eerste reactie. Toch heeft hij inmiddels een dames- en herenparfum ontworpen. Zijn reactie daarop was simpel: ‘Als je het doet, moet je het goed doen.’ En daarom was hij nauw betrokken bij het ontwerpen van het parfum. Dat geldt ook voor zijn kledinglijn die in Amerika verkrijgbaar is bij K-Mart. De kleding is natuurlijk voor heren, maar dames zien er ook goed uit in de overhemden van zijn merk (vraag maar aan Behati!). (foto: Adam heeft het bijzonder naar zijn zin bij The Voice)


De cover van People’s Choice Magazine / Strak in het pak met een People’s Choice Award ontvangen in 2013 voor beste band / Stijlvol campagne beeld voor Adam’s K-Mart kledinglijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.