donderdag 31 oktober 2013

Happy Halloween!

Het is vandaag 31 oktober dus het is Halloween. Tijd om het huis te versieren, zodat de geesten geen kans krijgen. We dragen enge kostuums en maskers, zetten Jack O’Lanterns voor de deur en versieren het huis. Want een Halloween feestje is niet compleet zonder griezelige versieringen.



Eng, enger, engst
Griezelen mag tijdens Halloween, dus mag je huis er eng uit zien (maar het hoeft niet). Een enge pompoenlantaarn geeft al heel veel sfeer. Bij verschillende feestartikelenwinkels kun je vlaggetjes en andere versieringen krijgen. Wil je echt uitpakken? Dan kun je skeletten, kruipende zombies, grafzerken en rookmachines inzetten om er een heel enge sfeer van te maken.

Buiten, maar ook binnen
Vergeet niet dat wanneer je gevel eruit ziet als een spookhuis het binnen ook griezelig mag zijn. Bekleed de gang bijvoorbeeld met zwarte stof of hang vlaggetjes op in de woonkamer. Ben je gezegend met een kelder of zolder waar je een feestje kunt geven? Dan is dit natuurlijk nog makkelijker aan te kleden als spookhuis. Een paar dagen niet stoffen helpt zeker meer in aan de sfeer in de kelder of op zolder.

Echt Halloween
Oranje en zwart zijn natuurlijk echte Halloween kleuren. Ook donkerpaars, bloedrood en gifgroen zijn kleuren die bijdragen aan een griezelige sfeer. Vooral ideaal als bekleding van meubels en tafels. Wees creatief en laat je fantasie de vrije loop. Dan komt het qua versieringen helemaal goed.

Happy Halloween!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.