vrijdag 6 september 2013

Indian Summer outfits

Wat een verwennerij! Het is gewoon nog steeds zomer. Hoewel het technisch gezien nu nazomer is, kunnen we heerlijk genieten van het mooie weer. Een zinderende nazomer, vol warme avonden, wordt in Noord-Amerika Indian summer genoemd. Nu heeft het weinig met indianen te maken, maar omdat er in Noord-Amerika veel indianen leefden werd het naar hen vernoemd. Zwoele nazomeravonden zijn ook heel geschikt voor sportieve activiteiten, zoals een wandeling, een skatetocht, paardrijden, een partijtje tennis of een stukje fietsen… Heerlijk! Toch kan het ’s avonds best wel snel afkoelen. Dat maakt het vinden van een geschikte outfit best wel lastig. Daarom hier enkele trendy outfits die bestand zijn tegen het wispelturige karakter van de nazomer.





Look 1: Klassiek in Zwart/Wit
Jumpsuit (Bonprix), laktas (Glööckler) en sandalen met hak (Rainbow).
Combineer de jumpsuit met een vestje als het koeler wordt later op de avond. Deze outfit is zowel chic als casual. Je kunt het dragen (al dan niet met een kort jasje) naar kantoor, maar ook als je lekker neerstrijkt op een terrasje. (shop deze look bij BonPrix).

Look 2: Zeegroen: de trendkleur van dit jaar
Jersey jurkje (Even & Odd), sexy sandalen (CaféNoir) en sjaal (Noa Noa).
Je kunt het jurkje combineren met een mooie panty of een legging (liefst zwart) om met je look helemaal voorbereid te zijn op koelere avonden. Omdat voeten wel wat koude lucht kunnen hebben, draag je gewoon kleurrijke sandalen met hak. (shop deze look bij Zalando).

Look 3: Animaltastic
Top met luipaardprint (MS mode), Fancy legging met velours print (MS mode) en luipaard gympen (Robey).
Animalprintjes blijven in dit najaar en zijn ook zeer geschikt voor de nazomer. Combineer de comfortabele legging ook eens met pumps voor een sexy look. Draag je er ook een kort jasje bij dan ben je helemaal klaar voor een avondje stappen. Maar lekker comfortabel op je sneakertjes naar de dierentuin mag natuurlijk ook. (shop deze look bij Intreza (schoenen) en MS mode.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.