vrijdag 30 augustus 2013

Katy Perry Killer Queen: zwaai je eigen scepter

Parfum is fashion, dat staat als een paal boven water. Het is onderscheidend en laat helemaal ruiken wie je bent. Ook kan een geur je een boost geven om te zijn wie je wilt zijn. Een sexy, zelfverzekerde vrouw bijvoorbeeld. Katy Perry is sexy, zelfverzekerd en een kampioen. Dat hoor je in haar tophit ROAR zeker naar voren komen. Ook zal vanaf komende september de parfumwereld door Katy worden wakker geschud met haar nieuwe parfum: Killer Queen.



Rebels, klassiek, sterk, sexy, zelfverzekerd
Probeer Katy in een woord te omschrijven en je merkt al snel dat het onmogelijk is. Ze is gewoon een zeer veelzijdige mooie vrouw met een groot talent, die van tijd tot tijd best wel lekker uit de band kan springen. Ze heeft een eigen doel voor ogen en dat streeft ze na. Zelfs als dat betekent dat ze andere daarbij tegen de haren in moet strijken. Dat maakt Katy wie ze is en daarom houden zoveel mensen van haar. Killer Queen is de geur die haar rebelse spirit helemaal belichaamt.



”Het beeld dat ik voor ogen had tijdens de creatie van Killer Queen was dat van een krachtige, machtige, zelfverzekerde vrouw. Ik hoopte tot een geur te komen die de innerlijke kracht van iedere vrouw zou versterken” - Katy Perry

Decadent
Katy haalt voor deze geur alles uit de kast en dat heeft geresulteerd in een zeer decadente, maar heerlijke, sexy parfum vol bijzondere ingrediƫnten. Zoals wilde bes, bergamot en pruimen in de top. Het hart wordt gevormd door de bijzondere rode fluweelbloem, natuurlijke Arabische jasmijn en de Rainbow Plumeria. Kasjmier, patchoeli en vloeibare praline zorgen voor een rijk slotakkoord. De geur is gevangen in een juweel die bovenop je scepter zou kunnen staan.


Katy Perry’s Killer Queen is vanaf september verkrijgbaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.