vrijdag 2 augustus 2013

Hey… dat is mijn strandlaken!

Ga je mee naar het strand? Het is er weer voor om uren in de zee te vertoeven. Of aan het zwembad natuurlijk. In je hipste bikini of zwempak een frisbee overgooien of lekker zwemmen. Pak lekker je zwembad- of strandspulletjes en zoek je favoriete soort verkoeling op. Fles water mee, antizonnebrandcrème natuurlijk en een leuk boek of andere favoriete strandspulletjes. Vergeet daarbij natuurlijk niet je strandlaken!



’Staat je naam erop?’
Maar je weet dat het druk kan zijn nu het kwik boven de 25 graden Celsius uitstijgt. En waar is dan toch ineens je plekkie gebleven? Kies daarom altijd voor een duidelijk, herkenbare plek rondom een strandtent of bij een ander herkenningspunt, zodat je in ieder geval je strandlaken terug kunt vinden. En met de gepersonaliseerde lakens van Spreadshirt is dat helemaal niet moeilijk meer. Mocht dan toch per ongeluk iemand je badlaken te pakken hebben gekregen kun je laten zien dat letterlijk je naam erop staat. Of kies een van de vele leuke designs op de website. De badlaken neemt je natuurlijk mee in je eigen gepersonaliseerde strandtas! (foto: SpreadShirt)

Dun, maar absorberend
Het hippe baby- en kindermerk KipKep introduceert de Blenker XL. De Blenker Kid en Blenker Baby zijn bij veel papa’s en mama’s al zeer bekend: de heerlijke, dunne doeken gemaakt van hydrofiel katoen die weinig ruimte innemen in de kast, maar heel goed water absorberen. Hierdoor zijn ze prettiger in gebruik dan bijvoorbeeld een handdoek. De Blenker XL is het extra grote zusje (maar liefst 200 bij 120 centimeter) van de andere Blenkers in de KipKep collectie. De Blenker XL is een multifunctionele doek. Je kunt het gebruiken als handdoek na het badderen, douchen of zwemmen, maar ook als dun laken als de zomernachten te warm zijn, maar je kind wel graag ergens onder slaapt. Het kan zelfs dienst doen als picknickkleed. (foto: KipKep)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.