woensdag 17 juli 2013

Adoptie in Ecomare

Dorian van Rijsselberghe en de jongens van de band Rigby zijn allemaal vader geworden. Nou ja, vader: ze hebben een zeehondje geadopteerd in opvangcentrum Ecomare. Onlangs was de band Rigby op bezoek in het opvangcentrum en besloot ter plekke om een huiler te adopteren. Zeehondje Rigby heet de blakende ‘dochter’ van de band. Ze was gevonden door de reddingsbrigade op het strand van Julianadorp. Ambassadeur van Ecomare en Olympisch Kampioen Dorian van Rijsselberghe heeft ook een huiler geadopteerd. ‘Zoon’ Dorian was in De Cocksdorp gevonden. Op de website van ecomare vind je meer informatie over deze huilers en ook over hoe jij een zeehond kunt adopteren.





Foto’s gemaakt door Salko de Wolf, behalve de rondleiding van Rigby die is genomen door Sytske Dijksen. Beide zijn werkzaam bij Ecomare.
Boven: zeehondje Dorian - Dorian van Rijsselberghe voert een van de vaste bewoners
Onder: Rigby krijgt een rondleiding – zeehondje Rigby


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.