vrijdag 7 juni 2013

Shorts & Shirts

Het is echt genieten buiten! Laat die zon maar heerlijk schijnen op je met antizonnebrand beschermde huid. En dat doe je natuurlijk met leuke shorts en shirts. Mix en match je favoriete outfit bij elkaar. Natuurlijk kun je een short ook combineren met een sexy top, mooie blouse of een blazer: net wat er het beste past bij je mood en het moment. Shorts mag je overigens ook combineren met mooie flipflops of sandalen, sexy hakken, enkellaarsjes met sleehak en je favoriete sneakers.



Mix & Match
Het leuke aan shorts en shirts is dat je ze eindeloos met elkaar kunt combineren. Kies bijvoorbeeld eens voor een gekleurde short bij een zwart T-shirt of juist andersom. Altijd goed is een jeans short: deze kun je met alles combineren, van sportief tot chic en sexy. Wat wordt jouw look voor dit weekend? Hier zijn er drie die je onderling ook kunt combineren.

1. Panter shirt met pailletten (M&S) met turquoise short (MKT)
2. My Little Pony Harmony shirt (We Love Fine Shop) en een roze short (TwinTip)
3. Fris & fruitig shirt (Betty Barclay) gecombineerd met sportieve short Puma)



Maak je eigen T-shirt
Vrijdag 21 juni is het International T-shirt day. Op deze dag wordt het T-shaped shirt geëerd door deze natuurlijk te dragen. Combineer daarom deze dag een mooi T-shirt met je favoriete rokje, jeans of shorts of ontwerp voor de gelegenheid zelf een T-shirt. Bij Spreadshirt.nl ontwerp je in een handomdraai diverse T-shirts, maar ook T-shirtdresses. Hier vind je overigens ook allerlei andere kledingstukken die je kunt versieren. Zo creëer je in een handomdraai shirts, sjaaltjes en petten voor bijvoorbeeld je sportclub, vereniging of feestje. En natuurlijk voor T-shirt Day.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.