dinsdag 18 juni 2013

25 jarig jubileum voor RoC en retinol

Huidverzorgingsmerk RoC staat voor velen bekend als het merk van de retinol en het merk wat huidveroudering effectief tegengaat. Dit jaar viert RoC 25 jaar innovatie en knowhow op het gebied van retinol. 25 jaar geleden slaagde RoC er als eerste in om de vrij onstabiele stof retinol te stabiliseren om het vervolgens in de huidverzorgingsproducten te gebruiken. Uiteraard goed getest. Want dat staat bij RoC hoog in het vaandel: er komt geen product op de markt voordat het uitvoerig is getest en onderzocht. Toen niet en nu nog steeds niet. Zo blijft het merk zich altijd verbeteren en dat merk je.



Huidveroudering
RoC is gespecialiseerd in huidverzorgingsproducten die voldoen aan een specifieke behoefte van de huid of de gebruiker ervan. Zo is er een speciale lijn die extra vocht inbrengt, een lijn voor de onrustige huid en een lijn die huidveroudering tegengaat. Huidveroudering wordt veroorzaakt door verschillende factoren – van UV-schade tot roken en van stress tot erfelijkheid – waardoor er rimpeltjes ontstaan en overmatige pigmentatie. Retinoïden, zoals vitamine A verbindingen, activeren huidvernieuwing. En daarom zijn ze goed te gebruiken in huidverzorging die huidveroudering tegen gaan.

Lage concentratie, maximaal resultaat
RoC slaagde er als eerste in om retinol te stabiliseren en toe te passen in huidverzorgingsproducten die de huid verstevigen en rimpeltjes tegengaan. Ook UV-schade kun je een beetje terugdringen door middel van retinol. De stof retinol kan in hoge concentraties echter bijwerkingen geven. Dit is niet ernstig en als de huid eraan gewend is, komen deze bijwerkingen ook niet meer voor. In de huidverzorging van RoC Retin-Ox Correxion wordt er gebruik gemaakt van lage concentraties retinol, waardoor de huid er makkelijker aan went met veel minder irritaties. En dankzij de toevoeging van hyaluronzuur werkt het nog beter om de huidstructuur te verbeteren en rimpeltjes te verminderen, met zichtbaar resultaat. De lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, serum en oogcrème.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.