vrijdag 29 maart 2013

Accessorize goes sexy met Kate Upton

Hou jij ook zo van accessoires om je outfit mee af te stylen? Accessorize in ieder geval wel, want deze winkelketen is gespecialiseerd in het vinden van de perfecte accessoires in verschillende stijlen. Iedere collectie bestaat uit op elkaar afgestemde accessoires, van tassen tot sjaals en van kettingen tot hoedjes. In prachtige campagnes worden deze sieraden, hoeden en tassen getoond aan het winkelend publiek. Dit jaar heeft Accessorize gekozen voor de zeer sexy Kate Upton als het boegbeeld van de lente/zomer 2013 campagne.



Kate Upton siert al twee jaar op rij de cover van Sports Illustrated SwimSuit edition en heeft ook al een paar keer de cover van Vogue mogen sieren. Daarom vindt Accessorize haar perfect passen bij de lente en zomer collecties. Want zeg nu zelf: de lente en zomer zijn flirterige maanden bij uitstek! Meer weten? Kijk op de website van Accessorize of bezoek een van de vele winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.