vrijdag 22 februari 2013

Pop some color

Hou je van kleur? Dan kun je je hart ophalen deze lente en zomer, want de mode belooft een grote kleurenexplosie te worden. Bij deze trend mag je knallende kleuren met elkaar combineren om zo een geweldige outfit te combineren. Bijvoorbeeld aqua en mintgroen, knalroze met kobaltblauw en paars met geel. Trek bijvoorbeeld een roze blazer aan op een mintgroene broek! Om het geheel stijlvol te laten zijn kies je voor een witte of zwarte top, met print natuurlijk. Want ook dierenprintjes en bloemenpatronen zullen we nog veel zien dit modeseizoen. Zoek je favoriete kleuren uit en mix & match je favoriete kleurrijke outfit bij elkaar.




3 kleurrijke outfits van links naar rechts: gedurfd blauw en geel met C&A, stijlvol streepje van Betty Barclay, Anne V in een sexy jurkje van Marc Jacobs voor Cosmopolitan Spanje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.