woensdag 6 februari 2013

Bijzondere cadeaus voor Valentijn

Volgende week donderdag is het weer zover, dan is het de dag van de liefde: Valentijnsdag. Om je liefde aan iemand kenbaar te maken mag je natuurlijk een kaart sturen – met of zonder afzender – maar een cadeautje mag ook. Het geven van cadeautjes is sowieso een lief gebaar en helemaal tijdens Valentijnsdag. Maar vind je een roos, doosje chocolade of een kaart met een gedichtje ook een beetje afgezaagd en ben je op zoek naar een echt bijzonder cadeau? Dan zijn deze suggesties misschien wel de oplossing voor jou!



IJsberenliefde
Niet zegt ‘Ik hou van jou’ meer dan een schattige knuffel. En met deze ijsbeer van het WNF laat je niet alleen zien dat je van iemand houdt, maar ook dat je bent begaan met de natuur (en dat is altijd een pluspunt). Via het adoptieplein van het WNF kun je symbolisch een ijsbeer adopteren. Hiermee steun je direct de ijsbeer en het Arctic Home project. Er zijn twee verschillende adoptiepakketten, maar bij het luxe pakket krijg je deze schattige ijsbeer. Je kunt ook kiezen voor andere dieren. Wees er wel snel bij als het een Valentijnscadeau moet zijn, want voor 7 februari besteld is voor Valentijn in huis.

Sfeer voor de slaapkamer
Kaarslicht is natuurlijk een must bij Valentijnsdag. Je kunt het hele huis verlichten met heel veel waxinelichtjes, blokkaarsen en natuurlijk een EcoSojawas kaars van Oscar & Babette. Deze milieuvriendelijke geurkaarsen zijn ideaal om een romantische sfeer te creĆ«ren. Kies bijvoorbeeld eens voor de heerlijke bloemenexplosie van ‘Forgotten Flowers’. Dankzij een vleugje witte musk is deze geur heerlijk dromerig en sensueel… Hou je meer van de geur van rozen dan is de EcoSojawas geurkaars in blik ‘Rose Petals’ een heerlijke, zachte rozengeur die een subtiele geur aan je huis- of slaapkamer geeft. Ook sensueel en heel sexy is de lijn ‘In the Mood’ bestaande uit een geurkaars en bijbehorende Mood Mist. De geur bevat de sexy geuren van ylang ylang, patchoeli en lavendel met een mysterieus vleugje Arabische jasmijn. Deze geurnevel kun je sprayen op je linnengoed, lingerie of gewoon om het huis een mooie geur te geven.

Persoonlijke chocolaatjes
M&M’s weten hoe je van chocolade iets bijzonders kunt maken. Je kunt namelijk op MyMMs.nl je eigen ideale Valentijns M&M’s maken. Kies bijvoorbeeld voor roze, rood en wit als je speciale mix en laat er een speciale boodschap opdrukken. Je kunt tegenwoordig ook een fotootje af laten beelden op het krokante laagje. Zo wordt je liefdesboodschap nog specialer. Dat is pas romantisch: chocolade met ‘Ik hou van jou’ op iedere M&M. Let wel: voor Valentijn in huis moet je voor 7 februari bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon M&M’s voor een andere gelegenheid bestellen.

Dine with the Dolphins
Hoe maak je Valentijn nog specialer? Volgens de mensen van het Miami Seaquarium is het heel simpel: dineren met de dolfijnen. Terwijl jij en je geliefde genieten van een heerlijk diner kun je genieten van de spelende dolfijnen in hun bassin. Ben je van plan om naar Miami te gaan als ‘Valentine get away’ boek dan meteen een bijzonder diner in een schitterend zeepark. Het Valentijnspakket biedt overigens ook een ontmoeting met een dolfijn en twee jaarabonnementen. Op de website van Miami Seaquarium vind je alle details, maar wees er wel snel bij, want dit romantische diner is vaak zo uitverkocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.