vrijdag 28 december 2012

Baby you are fireworks!

Nog maar een paar dagen en 2012 is voorbij. Kijk jij ook terug op het jaar tijdens Oudjaarsavond onder het genot van een oliebol en een glaasje champagne? Of ga je feestend het nieuwe jaar in. Wat je ook gaat doen met Oudjaar, je wilt er natuurlijk wel op je mooist en feestelijkst uitzien. Glanzende stoffen, shirtjes met pailletten en natuurlijk glitterende accessoires of make-up mogen allemaal. Hier een paar tips voor je feestoutfit.



Combineer met zwart
Als je een glanzende top draagt of iets met steentjes, studs of pailletten dan komt dat nog beter uit wanneer je het combineert met een effen zwarte rok, legging of broek.

Kies voor kleur
Je kunt gaan voor zwart op zwart (dit is altijd superchic) maar deze winter staat in het teken van diepe kleuren paars, smaragd groen en kobalt blauw. Ook voor je oudjaarslook kun je dus kiezen voor een knallende kleur. Vooral in combinatie met zwart wordt dat extra feestelijk.

Enkellaarsjes of killer heels?
Dat is wellicht een lastige keuze, maar je mag dit jaar ook op lage schoenen feestvieren. Misschien als je lang op pad bent is dat wel een goede tip. Ben je echt een fan van hakken kies dan voor sexy enkellaarsjes onder je outfit of haal je favoriete pumps uit de kast.

Glitters mogen
Als je houdt van een glittertje dan is Oudjaar de gelegenheid om je glitters uit de kast te halen. Bijvoorbeeld voor in je haar, maar ook in je make-up (zie ook de make-up voor de feestdagen voor wat glitterende inspiratie), kleding en schoenen.

Laat dat feestje maar beginnen!



Feestelijke voor Oudjaar: dieppaarse blouse van M&S, glitterende enkellaarsjes van Tamaris (ook verkrijgbaar in zwart), zeegroen glitterjurkje van H&M (of andere Glamourjurkjes), sexy lingerie van Hunkemöller, schattige harthanger van Swarovski, zwart met gouden glitters oogschaduw van Catrice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.