vrijdag 9 november 2012

Verander je stijl met accessoires

Hoe verander je je outfit met een klein budget? Eenvoudig: met accessoires. Er zijn veel accessoire winkeltjes, waarvan de populaire Accessorize keten er een is. De sieraden, haarspelden, hoedjes en tassen zijn niet alleen hoog van kwaliteit, maar ook klassiek, modern en tijdloos. De trendy sieraden veranderen iedere outfit in een handomdraai. Wil je voor chic? Kies dan eens een van de fijne kettingen met bijvoorbeeld organische vormen. Laat het dier in je zelf zien met een chic box tasje en een animal print ring. Heb je meer zin om je Geeky side te vieren? Ook dan heeft Accessorize de accessoires voor jou. Een echte musthave deze herfst en winter is de beanie: een wollen gebreide muts. Accessorize heeft de beanie omgetoverd tot een grappig accessoire met een dierengezicht. Niemand zal merken dat je je favoriete top twee dagen achter elkaar draagt met andere accessoires. Kijk voor verkooppunten bij jou in de buurt en meer accessoires ook op Accessorize.nl.






Eliza Deco Crest Pendant / Animal Boxie Satchel / Bejewelled Animal Print Ring / Geek Tile Necklace / Mr. Raccoon Hat – herfst/winter collectie van Accessorize

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.