vrijdag 30 november 2012

Laat je fantasie de vrije loop

Morgen is het alweer december en het is tijd om je feestkleding vast uit de kast te halen of om te gaan shoppen voor je perfecte Kerst of Oud & Nieuw outfit. Want deze maand staat in het teken van feestjes, zowel thuis, als op school of kantoor. En een glamour outfit maak je af met mooie make-up. Met parelmoer of shimmers natuurlijk. Zoals de nieuwe trend editie van essence: Fantasia. Deze lijn is alleen verkrijgbaar in december.




Fantasierijk vol glans
Essence Fantasia neemt je mee naar een sprookjeswereld vol mysterieuze kleuren en subtiele schitteringen. Het mysterieuze kleurenpalet bestaat uit intens paars, wijnrood, diep koraal en subtiele nudekleuren, verrijkt met metallic effecten waardoor er een subtiele glans ontstaat. Gebruik de zelfklevende eye jewels in je ooghoeken voor een schitterend effect. En met de highlighter kun je sexy accenten geven aan je gezicht, maar ook je sleutelbeenderen of rug en schouders. Waan je in een sprookjeswereld! De namen van de kleuren helpen daar zeker aan mee: elves like lilac, have you seen my unicorn, take a ride on pegasus, elf yourself en Queen of my cloud castle. Welke kleuren kies jij?


essence Fantasia is verkrijgbaar in december bij Kruidvat winkels in Nederland en Belgiƫ

Adventskalender
Het jonge, trendy cosmeticamerk essence biedt vanaf 1 december een ontzettend leuk item op de website essence.eu, namelijk een adventskalender waarmee we de dagen tot Kerst aftellen. Niet met chocolaatjes, maar met leuke prijzen! Achter elk vakje van de kalender gaat een wereld van geur, kleur en trendy accessoires schuil. Je maakt tevens kans op bijzondere prijzen, zoals trend collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren tot de hoofdprijs op 24 december: een
unieke van top tot teen versierd met Swarovski kristallen flacon van de essence geur ‘like a day in a candy shop’. Niet verkrijgbaar in de winkel en heeft een waarde van € 850,-! Maak iedere dag kans op mooie prijzen door iedere dag een vakje te openen van je kalender en de vraag goed te beantwoorden. Zo wordt december helemaal een feestmaand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.