vrijdag 16 november 2012

Go Eco chic!

Ben je bewust met het inkopen van je boodschappen dat je Fairtrade producten koopt, of juist biologisch geteelde groente en fruit. Maar ook steeds meer kleding wordt op ecologisch verantwoorde wijze gefabriceerd. Zo voetbalt het Nederlands elftal in shirts gemaakt van PET flessen. Ook H&M heeft kleding van gerecycled materiaal in het assortiment. C&A verkoopt vooral kleding van biokatoen. En vergeet natuurlijk niet je accessoires! Want ook veel accessoires worden tegenwoordig van gerecyclede materialen gemaakt. Ga dus eco chic! Bijvoorbeeld met onderstaande merken.



Re3 ‘Obrero’ ruime messenger tas van gerecyclede vrachtwagen binnenband van More Than Hip wordt volgens fair trade principes gemaakt in Colombia. De robuuste tas is dankzij de grote vakken makkelijk in gebruik. More Than Hip heeft nog meer fair trade en gerecyclede producten op de website staan. Ook ideaal voor Sinterklaas en Kerstcadeautjes.

Eco T-shirts van Alternative Apparel voor heren: volledig gemaakt van gerecyclede PET flessen en biologisch Fairtrade katoen. Daarnaast heeft Alternative een breed assortiment kleding en accessoires.

C&A heeft veel bio katoen in haar collectie. Waaronder heerlijke zachte nachtkleding, babykleding, kinderkleertjes en een uirgebreide dames- en herencollectie. Je herkent de kleding met bio katoen direct aan het speciale logo. Kijk voor meer informatie op C&A.com

Wild kinderkleding heeft veel dieren- en natuurprints in de collectie. En dat is niet toevallig: de producten worden natuurvriendelijk gefabriceerd. Bovendien komen alle basisstoffen voor dit Nederlandse design van eerlijke ondernemingen in Europa. Meer op Wild.eu.



Obrero tas / Alternative Apparel / C&A nachthemd /
Wild kinderkleding

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.