vrijdag 15 juni 2012

Knallende nagels – of juist niet

Het meest verkochte cosmetica artikel was altijd de lipstick. Maar sinds vorig jaar is er een opvallende groei – en verschuiving – in de markt te zien van lipstick naar nagellak. Vorig jaar groeide deze categorie maar liefst met 27%! Het aanbod in kleuren is zeer groot. En alles mag: glitters, mat, hoogglanzend, maffe kleuren, traditionele tinten of juist prachtig nude. Ook maakt het niet uit of je je nagellak wel of niet afstemt op je outfit, want ook color blocking is nog steeds in. Kies bijvoorbeeld eens een andere kleur voor de nagels van je tenen dan die van je handen!



Maar met zoveel keuze is het natuurlijk voor je portemonnee wel eens even slikken als je er meer tegelijk wilt aanschaffen, of toch niet? Je hebt bijvoorbeeld al twee flacons W.I.C. van Herôme voor € 12,50. Nu verkrijgbaar is de nieuwe limited edition serie geïnspireerd op de nieuwe bioshit Snowwhite and the Huntsmen. De mini flacons Color Richel e Vernis van L’Oréal Paris zijn € 5,99 per stuk en ook nog eens met elkaar (en over elkaar) te combineren. Wil je toch graag een grotere flacon waar je lekker lang mee doet, dan valt de keuze snel op OPI: rond de € 10,- (afhankelijk van verkoopadres) voor 15 ml! Nu in een limited edition Spider-Man collectie! En bij Etos en DA is sindskort het eigenwijze Amerikaanse salonmerk Essie verkrijgbaar voor € 9,99 per kleur. Maar wil je toch liever een collectie verschillende kleuren aanleggen, die makkelijk aan te brengen is en lang blijft zitten? Dan is Catrice (exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister) het ideale merk: slechts € 2,49 per flacon.

En zondag? Tja, dan worden de nagels toch weer oranje voor het EK.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.