vrijdag 25 mei 2012

Flirterige zomerjurkjes & 70s jumpsuits

Genieten! Dat is het. Wat worden we ongelooflijk verwend met dit prachtige weer. Maar… die tregging zit nu natuurlijk veel te warm of plakkerig. Tijd voor wat meer luchtige mode. Wat dacht je van schattige jurkjes, met stoere dierenprints of juist romantische bloemen. Of – en daar hou ik van – jumpsuits met wijde pijpen die zo heerlijk om je heen wapperen bij iedere stap.



Op de catwalks van Milaan, Parijs, Kopenhagen en New York hebben we deze looks natuurlijk allemaal al gezien. Van links naar rechts: Felder Felder, R/H & Laura Biagiotti (beelden van NowFashion.com).



Maar als de mussen echt van het dak afvallen is het natuurlijk ook heel lekker om je in een bikini of zwempak met knalkleuren te hullen. Zoals Anne V voor Sports Illustrated. En geef dat tropische eiland er dan ook maar bij…






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.